Uutiset

Heiskanen jatkaa – Joukkue jäälle tauon jälkeen

Kokkolan Hermes ja Jaakko Heiskanen ovat sopineet kauden loppuun asti kestävästä sopimuksesta. Heiskanen oli aluksi joulutaukoon kestävällä sopimuksella, mutta nyt sopimus jatkettiin kestäväksi loppukauden ajan.

Keskus – ja laitahyökkääjänä pelaava Heiskanen ehti pelata Hermeksessä ennen joulutaukoa seitsemän ottelua, joissa hän teki pisteet 3+3=6. Hyökkääjän monipuolisuus ja liike, sekä tavoitteellisuus urheilijana vakuuttivat aikana ennen joulua. Viimeisessä ottelussa ennen joulutaukoa Heiskanen taklasi selästä Jokipojat pelaajaa ja jääkiekkoliiton kurinpitoryhmä langetti tästä tapauksesta hyökkääjälle kolmen ottelun pelikiellon, jotka Heiskanen kärsii kotiotteluissa FPS:aa, HC Satakuntaa sekä vierasottelussa Red Ducksia vastaan.

Hermes on palannut jäälle ja harjoitukset viikon joulutauon jälkeen jatkuivat maanantaina. Harjoituskokoonpanoon maanantaina saapui myös uusi maalivahti Joonas Kuusela. Tämän viikon harjoitukset joukkue menee valmentaja Jani Uskin sekä maalivahtivalmentaja Jens Friisin ohjauksessa, sillä päävalmentaja Antti Karhula on seuraamassa U20 MM – Kisoja Kanadassa tämän viikon. Matka liittyy Karhulan opintoihin, sillä Hermes – valmentaja suorittaa jääkiekkoliiton järjestämää huippuvalmentajan ammattitutkintoa. Karhula palaa matkaltaan tulevana maanantaina ja on näin ollen joukkueen mukana kun pelit käynnistyvät.

Sarjapelit jatkuvat ensi viikolla kahdella kotiottelulla. Perjantaina 9.1 Kokkolassa pelataan sarjan kärkikamppailu kun sarjakolmonen Hermes saa vastaansa hienon syksyn pelanneen sarjaykkösen FPS:n. Lauantaina 10.1 jatketaan myös Kokkolassa kun viimeistä play- off paikkaa tällä hetkellä pitävä HC Satakunta tulee vierailulle pyhättöön.

Ennen edustusjoukkueen kevätkauden avausta voi kiekkonälkää ruokkia ensi viikonloppuna Kokkolan jäähallissa kun A & B nuoret pelaavat suomisarjaa. Lauantaina 3.1 Marko Ruotsalaisen johtamat B- Nuoret kohtaavat kello 14.30 Kiekkohait ja sunnuntaina 4.1 kello 11.30 TPS Akatemian. Petri Kaskilahden ja Patrik Friisin suojatit avaavat suomisarjan sunnuntaina kun vastaan tulee tuttu kiistakumppani Seinäjoelta. Ottelu S- Kiekkoa vastaan alkaa 4.1 sunnuntaina kello 17.00.

Kokkolan Hermes toivottaa kaikille hyvää ja urheilullista uutta vuotta 2015!