Uutiset

Centria Sport Open – Muutoksia kokoonpanoon

Kokkolan Hermes osallistui Centria Sport Open- tapahtumaan Kokkolassa ja tiedotti samalla uudesta pelaajasopimuksesta, sekä myös sopimuksien päättymisistä. Mahtui mukaan yksi jatkosopimuskin.

Maalivahtiosasto kokee isoimman muutoksen sillä kauteen lähdettäessä maalivahtikaksikon täydentänyt Eetu Saloranta ei jatka enää seurassa. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa ja Hermes toivottaakin Eetulle tsemppiä elämän muissa haasteissa!

Eetu Salorannan poissaoloa paikkaamaan hankittu seuran oma kasvatti maalivahti Timo Niemi ei jatka enää ottelukohtaista sopimustaan, vaan on saanut tarjouksen pelata jääkiekkoa ylemmällä sarjatasolla ja Timo otti tämän haasteen vastaan. Hermes kiittää Timo Niemeä ajastaan kasvattajaseurassa! Maalivahti Anssi Pesonen on kuntoutunut, joten tulevana viikonloppuna maalivahtikaksikon muodostaa Pesonen – sekä seuran A- Nuorista nouseva maalivahti.

Puolustajaosasto saa ehdottoman tärkeän palasen kun TuTo Hockeyn kanssa sopimuksensa purkanut Nico Lehto pukee Hermes – paidan päälle tulevana viikonloppuna. Lehto on kärppäkasvatti, mutta siteitä löytyy keskipohjanmaalle ja sitä kautta myös sopimus Hermekseen mahdollistui. Nico Lehdolta löytyy vyöltään 43 liigaottelua kasvattajaseurassa, viime kaudella voitettu Mestis – mestaruus KooKoossa sekä alkukauden pelit TuTossa. Puolustajan sopimus on ottelukohtainen.

Hyökkääjä Jaakko Heiskanen jatkaa Kokkolassa joulutaukoon asti, eli viisi ottelua. Valmennusjohto ja Heiskanen olivat tyytyväisiä yhteistyön alkuun, mutta tässä vaiheessa ei pidempää sopimusta vielä tehty. Heiskanen pelasi neljä ensimmäistä otteluaan Hermes – paidassa tehoin 3+2=5.

Kokkolan Hermes osallistui maanantai-iltana ammattikorkeakoulu Centrian järjestämään Sport Open tapahtumaan. Tapahtumassa oli mukana myös muita joukkueurheilun osaajia Kokkolasta ja Hermes kiittääkin Nibacosta, KPV:ta ja Tiikereitä ja toivottaa seuroille menestystä arjen haasteisiin. Erityiskiitos vielä tapahtumajärjestäjä Ammattikorkeakoulu Centrialle todella onnistuneesta illasta!