Uutiset

Andrej Vaciljevic Hermeksen testiin

Kokkolan Hermes testaa kahden viikon ajan maalivahti Andrej Vaciljevicia. Maalivahti saapuu Kokkolaan tiistaina ja on perjantaina kokoonpanossa JHT ottelussa.

Andrej Vaciljevic on Kroatian kansalainen ja ensimmäinen pelaaja historiassa Kroatiasta joka edustaa Hermestä. Vaciljevic kuului viime kaudella KHL:n Medvescak Zagrebin sopimuspelaajiin. KHL otteluita kertyi yksi, Moskovan CSKA:ta vastaan. Vaciljevic edusti pääosan kaudesta Britannian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla EPIHL:ssa pelaavaa Slough Jetsia. Otteluita kertyi 17, joissa torjuntaprosentiksi muodostui 90,4. Medvescak Zagrebin reservijoukkueessa Kroatian liigassa maalivahti pelasi viime kaudella kaksi ottelua. Lisäksi maalivahti on koko uransa kuulunut Kroatian nuorisomaajoukkueiden kokoonpanoon.

Vaciljevic on HPK:n try-out sopimuspelaaja tammikuun loppuun saakka. HPK tarvitsee maalivahdin takaisin harjoituskokoonpanoon joulutauon ajaksi, jonka jälkeen Vaciljevic palaa Kokkolaan mikäli testijakso on onnistunut.