Uutiset

Timo Niemi ja Tuukka Laakso Hermekseen

Maalivahti Timo Niemi

Kokkolan Hermes on tehnyt kaksi ottelukohtaista pelaajosopimusta. Maalivahti Timo Niemi liittyy joukkueen vahvuuteen ottelukohtaisella sopimuksella ja puolustaja Tuukka Laakso 6 pelin mittaisella sopimuksella.

Maalivahti Timo Niemi on Kokkolan Hermeksen oma kasvatti, joka siirtyy Kokkolaan Jokereiden kirjoilta, sillä hän oli viime kaudella HPK:n sopimuspelaaja, mutta loppukaudeksi mies siirtyi Helsinkiin. Viime kaudella Niemi haki pelituntumaa myös Mestiksen puolelta. Otteluita kertyi neljässä eri mestisjoukkueessa sekä 2 Jokereissa liigan mukana.
 
Niemi pelasi Kokkolassa viimeksi kaudella 2007-2008 C-Nuorten I-Divisioonaa, josta matka jatkui Hämeenlinnaan ja nyt ainakin väliaikaisesti takaisin Kokkolaan. Niemen hankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä Anssi Pesonen loukkaantui vierasottelussa viime lauantaina Kaarinassa ja on sivussa 3-5 viikkoa.

Tuukka Laakso on rightin puolen puolustaja joka saapuu Kokkolaan Mestiksen KooKoo:sta. Tuukka on pelannut tällä kaudella kuusi mestis ottelua ja muutenkin koko uransa tähän asti Kouvolassa. Laakso paikkaa puolustuspään vajetta marraskuun toiseen päivään saakka ja näin ollen Hermeksellä on joukkueessa kahdeksan pelikuntoista puolustajaa Artturi Karjalaisen lähdettyä joukkueesta.

Molemmat pelaajat ovat kokoonpanossa viikonlopun kotipeleissä IPK:ta ja Beweä vastaan.

Puolustaja Tuukka Laakso

Katso lehdistötilaisuuden videotaltiointi: