Uutiset

Richard Ullberg Hermekseen

Kokkolan Hermeksen maalivahtiosasto vahvistuu viime kaudella Mestiksen HCK:ssa ja Ernste Bank Eishockey Liga:ssa pelanneella Richard Ullbergilla.

Richard Ullberg on pääkaupunkiseudun kasvatti joka on pelannut kilpaikäluokissa HIFK:n maalilla. HIFK:sta matka jatkui SaiPaan, jossa kaudella 2011-2012 nuorukainen pelasi 18-vuotiaana liigan mukana 23 ottelua päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2.36. Samalla kaudella Ullberg pelasi itsensä 20-vuotiaiden maajoukkueeseen Galgaryn ja Edmontonin MM-kisoihin, mutta ottelut turnauksessa jäivät väliin, sillä pelaavat maalivahdit turnauksessa olivat Sami Aittokallio ja Cristopher Gibson.

Tällä kaudella Ullberg ei ole vielä pelannut otteluakaan ja ensi esiintyminen Hermes paidassa tapahtuu tulevana viikonloppuna Jokipojat ja IPK vierasotteluissa. Maalivahti saapui Kokkolaan jo lauantaina, mutta pelilupa-asiat eivät vielä olleet kunnossa sunnuntain vierasotteluun. Hermeksen muut maalivahdit Anssi Pesonen, Eetu Saloranta ja ottelukohtaisella sopimuksella mukana oleva Timo Niemi olivat viikonloppuna pelikyvyttömiä ja ainakin Pesosen ja Salorannan poissaolot venyvät vähintään tulevan viikonlopun yli. Hermeksen maalinsuulla sunnuntain vierasottelun aloittaneen Niklas Saarisen lainapesti TuTo:sta kestää vielä viikon ajan.