Uutiset

Hermes – Ketterä

 

Kokkolan Hermes saa vieraita lauantaina Imatralta, kun perinteikäs Ketterä saapuu Kokkolan jäähalliin. Ottelu alkaa kello 17.00.

Kokkolan Hermes ja Imatran Ketterä ovat varttuneimmillekkin jääkiekon ystäville tuttuja seuroja. Nämä perinteikkäät seurat kohtasivat tunteikkaissa väännöissä 1990- luvulla 1- divisioonassa ja nyt valtakunnallisen suomisarjan myötä on Ketterä nähty vierailulla Kokkolassa ihan lähivuosinakin.

Ketterä on aloittanut kautensa voittamalla Mestiksestä tippuneen Jokipojat kahdesti, mutta sarjan tappioitta aloittaneet FPS, Bewe ja IPK olivat liian vahvoja. Valmentaja Jari Lifländerin ryhmästä löytyy kokemusta liiga ja mestis tasolta. Joukkue on Etelä-Karjalalainen ja Liigajoukkue SaiPan kanssa yhteistyö on luonnollista. Joukkueen pörssikärkinä tällä hetkellä Olli Jokinen ja Jarno Moisio. 47 ottelua liigassa ja 30 ottelua mestistä pelannut Ville Paalanen on aloittanut kautensa kahdella syöttöpisteellä.

Hermes on aloittanut kautensa kolmella vierasvoitolla sekä kahdella tappiolla, joista toinen tuli ensimmäisessä kotiottelussa viime lauantaina. Paikallisderby keräsi lähelle 850 ihmistä lehtereille ja tunnelma oli sen mukainen. Ensimmäisessä kotiottelussa kotijoukkueen panokset jäivät piippuun, mutta toivotaan että nyt tulitus on kaksinkertaista. Hermes haki keskiviikkona arvokkaan vierasvoiton Vaasasta ja se antoi varmasti hyvän itseluottamuksen ensimmäistä kotivoittoa haettaessa. Hermeksen ja koko sarjan pörssikärkinä jatkavat kaksikko Ville Rajala & Topi Anttila.

Ketterän maalinsuulla on seissyt joka pelissä kookas Wille Mattila joka on torjunut viisi ottelua 91.89% tarkkuudella. Hermeksen maalinsuulla on esiintynyt tälle kautta jo kolme maalivahtia Anssi Pesonen, Eetu Saloranta sekä A-ikäinen Aki Rönnkvist joka pelasi Seinäjoella muutaman minuutin.

Seuraa Heitä!

Niko Kivinen

– Kivinen on nostettu ykköskenttään Rajalan ja Anttilan vierelle. Kooltaan pieni, mutta sielultaan iso pelaaja viihtyy Anttilan rinnalla ja huomenna nähdään varmasti energinen esitys tältä urheilulliselta pommikoneelta. Toivotaan että laidat ryskyy ja irtokiekot löytää tiensä verkkoon!

Ville Paalanen

– Ville Paalanen on Ketterän vastaus Hermekselle ja Hermeksen Niko Kiviselle. Jos laidat ryskyvät Kivisen toimesta niin Paalanen ei ota taka-askelia tässä asiassa. Hermes pakit joutuvat seuraamaan tämän pelaajan liikkuja ja saavat varmasti muutaman muistutuksen pelin aikana, mikäli pää ei pysy pystyssä. Kokoisekseen vahva pelaaja.