Uutiset

Mild sopimukseen

Suomisarjaan ja torstain KeuPa harjoitusotteluun valmistautuva Kokkolan Hermes on tehnyt hyökkääjä Otto Mildin kanssa sopimuksen. Testissä ollut slovakkipuolustaja Marek Hudec ei puolestaan jatka joukkueessa.

Otto Mild ja Hermes sopivat kahden vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta. Mild on Kokkolan Hermeksen kasvatti, joka pelasi kaksi edellistä vuotta Vaasan Sportin A- Nuorissa. Viime kaudella hyökkääjä teki nuorten liigassa 42 ottelussa yhteensä 12+17=29 pisteet. Kahdessa Hermeksen harjoitusottelussa Mild esiintyi edukseen ja teki joukkueen seitsemästä maalista yhteensä neljä ja tämä sekä otteet harjoituksista vakuuttivat valmennusjohdon.

Joukkueen testissä ollut slovakkipuolustaja Marek Hudec ei puolestaan pystynyt vakuuttamaan valmennusjohtoa tarpeellisuudestaan ja näin ollen testijakso ei tuottanut sopimusta Kokkolaan.

Hermes kohtaa torstaina harjoitusottelussa mestikseen nousseen KeuPa HT:n. Ottelu pelataan Keuruulla ja varmasti tuosta ottelusta ovat sivussa pienten vaivojen vuoksi maalivahti Eetu Saloranta ja hyökkääjä Joona Vares sekä muiden syiden vuoksi puolustaja Jukka Olli. Hermeksen viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua pelataan kotihallissa lauantaina 13.9 jolloin vastaan asettuu IPK.