Uutiset

Hermes kohtaa IPK:n, Rantala sopimukseen

Kokkolan Hermes kohtaa lauantaina kotikaukalossa viimeisessä harjoitusottelussaan viime kauden päätteeksi suomisarjaan nousseen IPK:n Iisalmesta. Lisäksi seura tiedottaa vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta puolustaja Jere Rantalan kanssa.
 
Hermekselle lauantain kamppailu on kuudes harjoitusottelu syksyn aikana. Joukkue on kohdannut JHT:n kahdesti, IPK:n, Sport A:n ja KeuPan kertaalleen. Voitot ovat tulleet JHT:sta niin koti kuin vieraskaukalossakin sekä IPK:sta Iisalmessa ja voittomaalikisan jälkeen kotikaukalossa Sport A:sta. KeuPa oli viime viikon torstaina parempi Keuruulla numeroin 3-1.

Lauantaina vastaan asettuu vahvistunut Iisalmelaisryhmä jossa on kokemusta ja historiaa kovemmiltakin sarjatasoilta. Jukka Niirasen valmentamassa nipussa nimekkäimmät pelaajat ovat 225 liiga ja 250 allsvenskan pelin Eetu Qvist, viime vuonna 2-divisioonassa 28 pelissä 104 pistettä takonut Jani Lyytinen ja aikaisempina kausina mestiksessä 168 ottelussa yhteensä 110 pistettä tehnyt Henri Kivioja. Joukkueeseen kesällä liittyi myös kahden edelliskauden Hermes puolustaja Lauri Heinonen.
 
Hermes on valmistautunut sarjaan huolellisesti ja ilman pieniä loukkaantumisia ja sairasteluita ei ole päästy Kokkolassakaan matkaa taittamaan. Viime viikon Keupa pelistä erinäisten syiden vuoksi oli poissa hyökkääjät Otto Mild ja Joona Vares sekä puolustaja Jukka Olli ja maalivahti Eetu Saloranta. Lauantain kokoonpano ratkeaa vasta pelipäivän aamuna, mutta mahdollista on että kenraaliharjoituksessa nähtäisiin koko joukkue.

Uutena pelaajana jo mahdollisesti lauantaina Kokkolalaisyleisölle esittäytyy puolustaja Jere Rantala. Rantala on Rauman Lukon kasvatti joka pelasi edellisen sesongin Lukon A – Nuorissa. 44 ottelussa joukkueen varakapteeni teki 6+18=24 pistettä. Jere Rantala on 186cm/88kg leftin puolen puolustaja joka ikänsä puolesta (s.1994) voi vielä pelata A-nuortenkin mukana.

-Jere passaa hyvin meidän ryhmään. Nuori, eteenpäin pyrkivä ja urheilullinen. Tuo meille kokoa ja luisteluvoimaa sekä kilpailua ja leveyttä pakistoon, Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula kertoo.

Hermes – IPK Kokkolan jäähallissa lauantaina 13.9 kello 17.00.