Uutiset

A:lle tärkeä voitto

Kokkolan Hermeksen A-nuoret hakivat sunnuntaina tärkeän 1-7 voiton nuorten suomisarjan esikarsinnassa Iisalmessa. Vastustaja IPK:n selkäranka murtui viimeistään ottelun kolmannessa erässä kun Hermes-hyökkääjä Henri Limma iski ylivoimalla 1-4 osuman. Hermeksen parhaat pistemiehet ottelussa olivat Niklas Palm 1+2, Henri Limma 2+0, Konsta Kauppinen 2+0, William Kangasniemi 0+2 ja Elias Alajoki 0+2.

Maalivahti Jonas Holmberg pelasi myös hyvä ottelun, jossa torjuntoja kertyi yhteensä 31 kappaletta. A:n mukana edustuksen sopimuspelaajista oli myös puolustaja Topi Malkamäki ja hyökkäävät Mikko Tauriainen, Sami Nykänen ja Niko Visuri.

A-nuorten karsintaottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna, jolloin pelataan lauantaina sekä Sunnuntaina. Lauantaina Kokkolaan saapuu Tornion IHC ja Sunnuntaina sarjan päätöspelissä vastaan asettuu Ahmat Ouluhockey.