Uutiset

Hermes – Sport A harjoitusottelu

Hermes kohtaa kauden neljännessä harjoitusottelussa Vaasan Sportin A – Nuorten joukkueen. Ottelu pelataan keskiviikkona 18.30 Kokkolan jäähallissa.

Miesten suomisarjaan valmistautuva Hermes kohtaa kotijäällään Nuorten SM-Liigaan valmistautuvan Vaasan Sportin. Hermes on pelannut ennen keskiviikon kamppailua 3 harjoitusottelua jotka kaikki ovat päättyneet Hermeksen voittoihin. JHT on kaatunut kahdesti ja viimeisimmässä ottelussa lauantaina Iisalmessa IPK kaatui numeroin 2-4. Tuossa ottelussa maalit tekivät Topi Anttila, Miikael Arkimo ja juuri Sportin A:sta Kokkolaan vaihtanut Otto Mild joka teki ottelussa kaksi maalia.
 
Vaasan Sport on tänä päivänä liigaorganisaatio ja harvemmin Kokkolassa päästään näkemään jääkiekkoa aivan sieltä maan terävimmästä kärjestä. Nyt tätä herkkua on luvassa keskiviikkona, jolloin joukkueet kohtaavat. Sportin kokoonpanosta löytyy edelleenkin lähialueemme pelaajia, sillä kokoonpanossa on mm. Hermeksen junioreissa pelannut maalivahti Jean Auren (Pelannut liigan mukana), maalivahti Edvin Backlund (Uusikaarlepyy), puolustajat Nico Joki (Pietarsaari) ja Felix Nyfors (Pietarsaari) sekä hyökkääjät Carl-Axel Brasken (Uusikaarlepyy) ja Hermes/Jeppis yhdistelmäjoukkueessakin pelanneet Filip Lindgren (Pietarsaari) ja Niklas Sundfors (Pietarsaari). Nyt on hyvä tilaisuus nähdä myös alueemme huippuosaamista ja verrata niitä vaikka omiin nuoriin pelaajiin. Hermeksen kokoonpanosta nimittäin löytyi Iisalmessakin kuusi A-ikäistä pelaajaa.

Harjoitusottelut ovat sujuneet tuloksiin peilaten hyvin ja valmennusjohto näkeekin asian menneen suunnitelman mukaisesti.

-Reenipelit on tähän mennessä sujuneet ihan suunnitellusti. Pikku hiljaa alkaa näkymään pelillisiä asioita mitä yritetään ajaa sisään. Liike sekä työmäärä on ollut hyvällä tasolla vaikkakin ollaan harjoiteltu suhteellisen kovaa, päävalmentaja Antti Karhula toteaa.

Sportin kohtaamiseen ei valmistauduta mitenkään erikoisesti, mutta eroa normaaliin suomisarja kamppailuun varmasti löytyy.

-Nuori joukkue vastassa ja varmasti on enemmän vauhtia kuin järkeä. Yritetään mekin pitää vauhtia, mutta saada myös järki pysymään tekemisessä.

Hermeksen ja Sportin lopulliset kokoonpanot selvinnevät vasta pelipäivän aamuna, mutta varmaa on se että vauhdikasta ja hyvätasoista kiekkoviihdettä on jälleen luvassa Kokkolan jäähallissa.