Uutiset

A – Nuoret valmistautuu

Kokkolan Hermeksen A-Nuorten joukkue valmistautuu suomisarja karsintaan joukkueen valmennuksesta vastaavan Petri Kaskilahden johdolla. Joukkue aloitti jääharjoittelun maanantaina ja ensimmäinen harjoitusottelu on tulevana sunnuntaina.

A:n joukkue alkaa muodostumaan ja sarjan alkuun ei ole enään kauan, sillä elokuun viimeisenä viikonloppuna alkaa tosipelit. Hermes kohtaa sarjan avausottelussa Tikkakoskella Pelikaanit. Joukkueen vastuuvalmentaja Petri Kaskilahti on saanut valmennustiimiin avukseen edustusjoukkueen ex-maalivahdin Patrik Friisin. Friis aloitti joukkueen mukana jo kesällä ja tämä kausi onkin ”Patulle” ensimmäinen valmentajana. Kaskilahti on aikaisemmin toiminut mm. Edustusjoukkueen valmennustiimissä sekä juniorivalmentajana Hermeksessä.

Jäällä joukkue aloitti harjoittelun tällä viikolla ja ensimmäinen harjoitusottelu on jo tulevana sunnuntaina kun Seinäjoen S-Kiekko asettuu vastaan kotikaukalossa kello 16.00.

-Ensimmäinen viikko on harjoiteltu jäällä 20 pelaajan voimin. Joukkueessa on 20+3 pelaajaa tällä hetkellä ja lisää pelaajia vielä kartoitetaan. Sunnuntaina on ensimmäinen harjoituspeli S-kiekkoa vastaan ja vastaavasti menemme vastavierailulle tulevana keskiviikkona.

 -Sarja alkaa venetsialaislauantaina tikkakoskella pelikaaneja vastaan. Ensimmäinen sarja käsittää 4 ottelua (ipk,pelikaanit, tihc,ahmat), Petri Kaskilahti kertoo.

Joukkueen tavoitteena on selvityä tulevaksi kaudeksi suomisarjaan ja edelleen joukkueeseen haetaan lisää pelaajia. Kokkolassa on hyvä mahdollisuus yhdistää opiskelu ja jääkiekko ja mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Hermeksen A-Nuorisssa tulevalla kaudella ota yhteyttä Joukkueen vastuuvalmentaja Petri Kaskilahteen (0401480636) tai joukkueenjohtaja Pasi Salmelaan (0503873340).