Uutiset

Topi Anttila jatkaa

Topi Anttila jatkaa

Hermes ja Topi Anttila ovat sopineet vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta. Keskushyökkääjänä viihtyvä Anttila aloittaa kuudennen kautensa suomisarjassa.

Neljän edelliskauden Hermes- kapteeni on ollut kaikkina kausina joukkueelle tärkeä palanen. Parhaan kautensa Hermeksen oma kasvatti pelasi pisteiden valossa 2010-2011, jolloin 32 ottelussa Anttila teki 16 maalia ja antoi 21 maaliin johtanutta syöttöä. Viime kaudella Anttila pelasi 25 ottelua lähes piste per peli tahdilla. Anttila on pelannut urallaan myös A-Nuorten liigaa sekä myös 9 ottelua mestistä Rokin paidassa kaudella 2009-2010.

-Topi on ollut tärkeä osa joukkuetta jo monta vuotta, ja tulee olemaan sitä ensi kaudellakin. Hyvä kahden suunnan sentteri, jolta odotan isoa panosta joukkueelle molemmissa päädyissä. Topin sopimuksen myötä sentteri osastomme on hyvällä mallilla, päävalmentaja Antti Karhula sanoo.

Anttila itse kertoo tulevan kauden tavoitteista sekä tuntemuksista joukkueen harjoittelusta.

-Hyvillä fiiliksillä lähden kauteen ja on hienoo päästä taas jäälle. Kovaa on reenattu kesällä ja kauteen on tietenkin valmistauduttu huolella, Anttila toteaa.

Lopuksi 25- vuotias keskushyökkääjä niputtaa vielä tulevan kauden tavoitteet ja lähettää Hermeksen kannattajille terveiset.

-Tarkoitus on nauttia pelaamisesta ja menestyä joukkueena, kannattajille hyvää kesän jatkoa sekä tervetuloa hallille pelejä katsomaan!

 Kokkolan Hermeksellä on Anttilan sopimuksen myötä 17 pelaajasopimusta.