Uutiset

Janne Kivilahti Hermekseen

Kokkolan Hermeksen hyökkäysosasto saa vahvistuksen Mestiksestä. Viime kaudella HCK:n riveissä pelannut Janne Kivilahti siirtyy Kokkolaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Laitahyökkääjänä pelaava Janne Kivilahti on 22-vuotias Espoon kiekkokoulun kasvatti, joka on urallaan pelannut juniorisarjoissa niin Bluesin, Jokereiden kuin Kärppienkin riveissä. Kaksi edellistä kautta Kivilahti oli Mestiksen HCK:n sopimuspelaaja ja viime kausi olikin Kivilahdelta jo hyvä, sillä hän pelasi 40 ottelua, ollen joukkueensa kuudenneksi paras pistemies hyökkääjistä. Kauden alussa hyökkääjä haki kolmen ottelun ajan vauhtia myös Suomisarja tasolta Bewe – Tuuskin riveistä tehden otteluissa 5+2=7 tehopisteet. Kivilahti saapuu Kokkolaan elokuun alussa.

– Viime kausi HCK:ssa sujui nousujohteisesti. Kauden edetessä luottoa alkoi tulemaan ennemmän, jonka myötä sain itseluottamusta ja onnistumisia.

Kokkola ja Hermes eivät ole kovinkaan tuttuja Kivilahdelle, mutta positiivisin mielin mies saapuu Keskipohjanmaalle.

– Olen saanut hyvän ja ammattilaismaisen kuvan olosuhteista ja valmennuksesta Kokkolassa. Kova työnteko ja tekemisen meininki huokuu Hermeksestä, jonka takia lähden Kokkolaan erittäin positiivisin mielin. Kokkola kaupunkina itselle on vieras. Yhtään peliä en ole siellä pelannut. Muutama hyvä kaveri Kärppien a-juniori ajoilta Oulusta näyttää myös saapuvan Kokkolaan, mikä on hieno juttu. Muutamaa vastaan olen myös pelannut aikaisemmilla kausilla.

Omia ja joukkueen tavoitteita Kivilahti miettii mahdollisuuksien kautta.

– Tavoitteet itsellä tulevalle kaudelle on saada ehjä kausi ja kehittyä mahdollisimman paljon joka osa-alueella, jonka näen olevan mahdollista suuremman roolin ansiosta verrattuna aikaisempiin kausiin. Pyrin auttamaan joukkuetta menestymään kaikin keinoin ja uskon että hyvällä tekemisellä päästään joukkueena pitkälle, toivottavasti loppuun saakka.

Loppuun vielä tuorein sopimuspelaaja lähettää terveiset kannattajille ja yhteistyökumppaneille.

-Toivon kannattajien saapuvan hallille sankoin joukoin ja tukevan meitä koko kauden ajan. Tehdään yhdessä Kokkolan jäähallista mieluinen paikka kokkolalaisille jääkiekon kannattajille ja vaikea paikka vieraille, Kivilahti päättää.

Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula on mielissään Kivilahden sopimuksesta.

-Janne on monipuolinen pelaaja, jolla on hyvä luistelu. Hakeutuu hanakasti maalipaikoille, sekä pystyy myös ruokkimaan ketjukavereita.

-Hän on näyttänyt osaamistaan jo Mestiksessä  ja hänestä saadaankin erittäin hyvä lisä meidän hyökkäykseen,  Päävalmentaja kuvailee hyökkääjää.

Hermeksellä on tämän sopimuksen myötä 16 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle, mukaanlukien yksi try-out sopimus.