Uutiset

Miikael Arkimo Hermekseen

Kokkolan Hermes on tehnyt pelaajasopimuksen tulevasta kaudesta keskushyökkääjä Miikael Arkimon kanssa. Lisäksi viime kaudella joukkueessa pelanneet hyökkääjät Matti Toskala ja Iiro Pakka jatkoivat sopimuksiaan.

Helsingin IFK:n kasvatti Miikael Arkimo saapuu Kokkolaan Savonlinnasta, jossa keskushyökkääjä pelasi loppukauden ajan Mestistä 7 ottelua joissa kertyi tehot 1+2=3. HIFK:n junioripolun jälkeen Arkimo on pelannut mm. Jokipojissa ja Pohjois – Amerikassa NAHL sarjassa Kenai River Brown Bears joukkueen riveissä kaudella 2011 -2012. Hermeksen kanssa tehty sopimus kattaa koko tulevan kauden ja Arkimo saapuu Kokkolaan heinäkuun lopussa kun joukkue menee jäälle.

-Kovasti tullaan tekemään töitä päävalmentaja Karhulan puheiden mukaan ja todella positiivisilla fiiliksillä olen sinne tulossa. Pari viime kautta ovat menneet vähän pipariksi loukaantumisten vuoksi, mutta nyt olen saanut harjoitella ehjän kesän pitkästä aikaa ja toivotaan, että se kantaa hedelmää, Arkimo kommentoi tuore sopimus taskussaan.

Omia ja joukkueen tavoitteita keskushyökkääjä miettii kysyttäessä.

-Henkilökohtaisesti olisi todella tärkeätä pysyä ehjänä ja sitä kautta päästä auttamaan joukkuetta viemään tätä hommaa eteenpäin, toivottavasti pitkälle kevääseen. Tavoite oman urani suhteen olisi se, että terveitä pelivuosia olisi vielä paljon edessä. Tottakai, kova hinku on eteenpäin ja jotenkin tuli sellainen tunne, että siirtyminen tänne saattaisi olla juurikin se mitä tarvitsen

Kokkolaa ja jäähallia Arkimo ei liiemmin tunne.

-Kokkola eikä jäähalli ei ole kyllä etukäteen tuttu paikka, enkä usko että olen koskaan käynyt siellä. No, eiköhän tässä ole nyt sitten ihan riittämiin aikaa tutustua. Tulkaahan kannattajat ja yhteistyökumppanit paikalle jäähalliin kun pelit alkavat, niin veikkaan, että kimpassa saadaan tehtyä Kokkolan hallista aika ikävä paikka vieraille!

Päävalmentaja ”Upi” Karhula on tyytyväinen Arkimon hankintaan.

-Arkimosta saadaan erittäin hyvä lisä meidän sentteriosastolle, joka pystyy pelaamaan molempiin suuntiin. Hyvä työmoraali, sekä selkeä halu kehittyä ja mennä uralla eteenpäin. Lisäksi rightin puolen pelaajana tuo meille lisä variaatioita, etenkin ylivoimapeliin.

Matti Toskala aloittaa Hermeksessä kolmannen kautensa ja viime kaudella laitahyökkääjänä pelannut 1984 syntynyt oma kasvatti teki 38 ottelussa 13+17=30 pistettä. Sopimus kattaa tulevan kauden.

-Hieno homma että päästiin sopimukseen seuran kanssa kun tässä pelihaluja vielä riittää. Meininki on ollu kesä treeneissä tosi hyvä ja kyllä tässä luottavaisin mielin kauteen mennään Upin komennossa.Tavotteina on pelata paras kausi tähän mennessä ja auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään, Toskala kertaa kesän aloitusta ja katsoo jo tulevaan.

Iiro Pakka aloittaa myös kolmannen kautensa Kokkolassa. Parhaan kautensa tämä Kiekkokiertolainen (Ässät, Sport, KuRy, S-Kiekko, IKK) pelasi Hermeksessä kaudella 12-13 jolloin 45 ottelussa Pakka teki 7+11=18 tehopistettä. Jääkiekko ja koulu toivat miehen aikoinaan Kokkolaan ja nyt tehty sopimus on mallia 1+2 vuotta.

-Kun Hermeksestä oltiin yhteydessä, olin heti kiinnostunut. Yhdessä tuumattiin että 1+2 vuoden sopimus olisi paras vaihtoehto, koska aloitan opiskelut syksyllä ja pelaaminen Hermes-paidassa tulevillakin kausilla kiinnostaa,. ”Upin” kanssa juteltuani ja treeneissä käytyäni olen toiveikas tulevan kauden suhteen niin joukkueen kuin itseni osalta. Innolla odotan tulevaa ja henkilökohtaisesti toivon onnistumisia ja ehjää hyvää kautta sekä tietysti playoff huumaa Kokkolan jäähalliin, Iiro Pakka kommentoi tuoretta sopimustaan ja tulevaisuutta.

-Pakka ja Toskala on oman kylän jätkinä tärkeä osa joukkueen runkoa. Hyvin on jätkät tehnyt hommia ja hyvällä ilmeellä, niin on kiva nähdä, et miten putki liikkuu talvella, Päävalmentaja Antti Karhula lopettaa.