Uutiset

Antti Karhula Hermeksen päävalmentajaksi

Oulussa syntynyt, viimeksi KooKoon A – nuorten Mestis joukkuetta valmentanut Antti Karhula 38 siirtyy tulevaksi kaudeksi Kokkolaan Hermeksen päävalmentajaksi. Karhula aloittaa tehtävässään heti.

Valmentaja urallaan Antti Karhula on toiminut KooKoo – junioreiden valmennuspäälikkönä sekä seuran C ja A nuorten päävalmentajana.  Viime kaudella Karhula johdatti KooKoon A:n Mestisjoukkueen sarjassaan toiseksi. Valmentajakoulutuksia Karhulalla on valmiina Liikunta neuvoja Vierumäki 2001, NVK Vierumäki 2010, JVK Vierumäki 2012 sekä Toukokuussa hän aloittaa opinnot työnsä ohella HVT/VAT kurssilla Vierumäen urheiluopistolla.  Pelaajaurallaan Karhula pelasi monta vuotta 1 – Divisioonassa / Mestiksessä, jossa hän voitti mm. Mestaruuden Mikkelin Jukureissa.

Karhulan ensimmäinen työpäivä oli maanantaina, jolloin Hermes meni jäälle ja samana päivänä alkoi myös tulevan kauden joukkueen rakennustyö. Muu valmennustiimi julkaistaan lähiaikoina, jolloin myös uutisoidaan ensimmäisistä pelaajasopimuksista. Hermes julkaisi myös maanantaina uuden pelaajakoordinaattorin. Tehtävää hoitaa tulevalla kaudella mm. Hermeksessä managerin sekä Tamperelaisessa KooVee:n organisaatiossa pelaajakoordinaattorin tehtävää hoitanut Matti Sipiläinen.

Maanantaina julkaistiin myös Edustus Hermes A- Nuorten vastuuvalmentaja sekä Juniori Hermeksen B- Joukkueen vastuuvalmentaja sekä Juniori Hermeksen Valmennuspäällikkö. A- Nuorten vastuuvalmentajana aloittaa Petri Kaskilahti, B – Nuorten Marko Ruotsalainen sekä Juniori Hermeksen valmennuspäällikkönä jatkaa Marko Rahikainen.  Seurojen välisen urheilullisen yhteistyön ja kilpaikäluokkien sekä edustusjoukkueen urheilutoimien kehitystyön parissa työskentelyn aloitti myös seurassa ennen valmentajana toiminut Pasi Tuukkanen.