Uutiset

22.2.2014 Viikonlopun ennakko

Hermes kohtaa viikonloppuna kahdessa viimeisessä runkosarjan ottelussa play-off paikasta taistelevan KeuPa HT:n ja runkosarjavoitosta tappelevan S-Kiekon. Lauantaina pelataan Kokkolassa ja Sunnuntaina runkosarja päättyy Seinäjoella.

Hermes pelasi viikolla yhden ottelun paikalliskilpailija JHT:ta vastaan. Ottelu venyi voittolaukauskisaan saakka, jossa vierasjoukkue oli etevämpi voittaen ottelun ja näin ollen yksi piste enemmän siis Kalajoelle.

-Pelasimme kaksi ensimmäistä erää tasapainoisesti ja taklauspelimme oli hyvää. Hieman vajaalla materiaalilla pelaaminen, ennen kaikkea viidellä pakilla meneminen, tappoi energiaamme kolmanteen erään jossa jouduimme puolustuskannalle emmekä saaneet omaa hyökkäyspeliä käyntiin. Pelaajat antoivat itsestään jäällä tarvittavan työmäärän myös positiivisempaan tulokseen, analysoi ottelua Hermeksen päävalmentaja Janne Pelkonen.

Keskiviikon ottelun jälkeen palattiin heti normaaliin päivärytmiin harjoitusten ja muunkin tekemisen kanssa.

– Torstaina oli vapaaehtoinen maalivahti jää ja perjantaina lyhyt intensiivinen harjoitus. Poissa ovat varmasti Leppänen, Pallassalo, Jäske, Anttila. Muuten katsomme kokoonpanon perjantain harjoituksen jälkeen, Pelkonen kertoo.

Panosta otteluissa riittää edelleenkin, niin vastustajilla kuin Hermekselläkin, sillä pelithän eivät lopu tähän millään joukkueella. 8 parasta jatkaa Suomisarjan play-off vaiheeseen ja 6 muuta play-out vaiheeseen.