Uutiset

5.1.2014 Hermes kärsi murskatappion Tampereella

Hermeksen vieraspelit jatkuivat sunnuntaina kun he matkustivat Tampereelle KOOVEE:n vieraaksi.

Ensimmäisen erän ensimmäinen tilastomerkintä tuli ajassa 7.26 kun KOOVEE siirtyi 1-0 johtoon, Jokisen maalilla. Hermeksen tasoitus tuli noin kaksi minuuttia myöhemmin. Kari Kärnä laukoi tasoitusmaalin, Tomi Pallassalon ja Jesse Jormanaisen syötöistä. Kun noin 14 minuuttia oli pelattu KOOVEE siirtyi jälleen johtoon, Saarisen maalilla. Kaksi minuuttia myöhemmin KOOVEE meni 3-1 johtoon Iso-Mustajärven maalilla. Enemmän maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty vaan tauolle mentiin KOOVEE:n johtaessa 3-1.

– KOOVEE pelissä meillä oli omat paikat avauserässä, kertoo Pelkonen. Toisessa joukkueet olivat kuin eri sarjatasolla. Se täytyy myöntää.

Toinen erä oli Hermeksen kannalta umpisurkea. Ajassa 27.56 KOOVEE siirtyi 4-1 johtoon Tuomisen maalilla. Hermes otti samassa ajassa aikalisän. Se ei auttanut, koska muutama minuutti myöhemmin KOOVEE:n Sulonen siirsi joukkueen 5-1 johtoon. Tämän jälkeen Hermes vaihtoi maalivahtia, Eemeli Sivonen tuli pois ja Nauris Enkuzens tilalle. Enkuzens aloitti maalissa hyvin, torjuen KOOVEE:n rangaistuslaukauksen. Minuutti myöhemmin KOOVEE:lle tuomittiin jälleen rangaistuslaukuksen. Tällä kertaa Enkuzens ei onnistunut estämään maalia vaan Jokinen siirsi KOOVEEN 6-1 johtoon. Kaksi minuuttia tästä niin KOOVEE meni 7-1 johtoon Anttilan maalilla. Tämä oli myös taukotulos.

Kolmannen erän alussa Hermes sai loistavan tilaisuuden kavennusmaalin tekoon kun KOOVEE otti kaksi perättäistä jäähyä, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Sen sijaan KOOVEE teki ylivoimamaalin ajassa 50.24 ja siirtyi 8-1 johtoon. Ajassa 58.04 Hermeksen Iiro Sopanen teki Hermeksen toisen maalin, Jani Salmen ja Tomi Sippolan syötöistä. Enemmän maaleja ei ottelussa nähty ja Hermes kärsi murskatappion lukemin 2-8.

– Olen ylpeä kuitenkin siitä että pojat pelasivat hienon päätöserän, kertoo Pelkonen. Asenteella ja ylpeydellä. Kokonaisuutena oltiin kaikessa jäljessä.

– Pelattiin viikonloppuna todella huonosti, sanoo Pelkonen. Lauantain kaksi pistettä oli toki hyvä asia. Katseet käännetään tulevaan. Löydetään uusi peli-ilme tulevan viikonlopun peleihin.

Hermes kohtaa JHT:n lauantaina ja KeuPan sunnuntaina, molemmat vieraissa.