Uutiset

25.1.2014 Hermes hävisi FPS:lle

Hermes matkusti lauantaina Forssaan missä se kohtasi FPS.

– Eka erässä ei päästy peliin mukaan, kertoo Pelkonen. Jalat ja ajatus oli bussissa. Syöttöjä ei saatu lapaan.

FPS teki kaksi maalia ensimmäisessä erässä, Tenkasen ja Westerlundin toimesta. Hermes teki tärkeän kavennusmaalin kun vain 48 sekuntia oli jäljellä. Maalintekijä oli Toni Jeskanen, syöttäjinä Ville Rajala ja Niklas Palm.

Toinen erä alkoi Hermeksen kannalta huonosti kun FPS teki maalin ajassa 21.11. Pietilä siirsi FPS 3-1 johtoon. Ajassa 26.29 Hermes tuli maalin päähän, Matti Toskalan maalilla. Syöttäjinä oli Robin Leppänen ja Christian Buchert. Ilo ei kestänyt kauan koska muutama minuutti myöhemmin FPS meni 4-2 johtoon Westerlundin maalilla. Ajassa 35.41 Pietilä siirsi FPS jo 5-2 johtoon.

-Toisessa parannettiin, sanoo Pelkonen. Pelillisesti meidän erä. Innostuttiin sitten vähän liikaa ja pari kerta kaveri iski vastaiskuilla. 2-5 ennen viimeistä erää oli tietysti paha tilanne.

Kolmannessä erässä Hermes yritti päästä peliin mukaan mutta ei onnistunut maalinteossa.

– Kaveri jäädytti peliä hyvin, kertoo Pelkonen. Kokonaisuutena oli tarpeeksi maalipaikkoja jopa voittoon asti mutta kaveri oli tehokkaampi.

Hermekselle siis 2-5 tappio FPS:lle. Tänään on uusi mahdollisuus tuoda pisteitä kotiin kun he matkustavat Eurajoelle HS Satakunnan vieraaksi.