Uutiset

11.1.2014 Hermes viikonloppuna Kalajoella ja Keuruulla

Kokkolan Hermes kohtaa viikonloppuna kaksi tämän hetkistä päävastustajaansa kun joukkue matkustaa lauantaina JHT:n vieraaksi ja sunnuntaina viime vuosien Suomisarjan kestomenestyjä KeuPan testiin.

Hermes pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua ja ne myös vieraskaukalossa. Lauantaina joukkue haki arvokkaan jatkoaikavoiton Nokialta, mutta sunnuntaina Tampereella KooVee oli selkeästi parempi.

– Lauantaina oli hyvä nousu tappioasemasta voittoon, mutta sunnuntaina ei pärjätty ollenkaan, etenkin jalkanopeudessa KooVee oli meitä nopeampi, Joukkueen päävalmentaja Janne Pelkonen kuvaili mennyttä viikonloppua.

Uuteen vieraspeliviikonloppuun joukkue lähtee lähes terveellä miehistöllä ja lauantaina onkin Kalajoella mahdollisuus kauden ensimmäiseen voittoon JHT:sta, sillä tämän kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista on JHT vienyt ensin Kokkolassa 2-5 ja Kalajoella ennen joulutaukoa 4-2.

JHT pelaa perjantaina ennen Hermes peliä toisen oman paikalliskamppailun Raahea vastaan, vastaavasti Hermes harjoittelee vielä perjantaina ennen paikallispeliä ja matkustaa sunnuntaina Keuruulle. Viikonlopun vastustajat Hermeksen tavoin pelasivat ennen joulutaukoa hyvää jääkiekkoa tuloksellisesti ja viikonlopun vastustajat jatkoivat siitä myös vuodenvaihteen jälkeen, sillä JHT voitti viime viikonloppuna kaksi otteluaan ja KeuPa murskasi sarjakakkonen S-kiekon kotijäällään numeroin 7-2.

Joukkueet lähtevät viikonloppuun sarjasijoilta 7 (KeuPa, 28 peliä), 9 (JHT, 26peliä) ja 10 (Hermes, 25 peliä). Hermeksen ja Keupan välinen piste-ero ennen viikonlopun pelejä on 5 pistettä. Play-Offien kotietuun Hermeksellä on matkaa 8 pistettä ja tällä hetkellä taulukossa neljäntenä oleva FPS on pelannut 4 ottelua Kokkolalaisia enemmän.

Viikonlopun tehomiehet löytyvät joukkueista seuraavasti. Hermes Toni Jeskanen 13+15=28, JHT Peteris Pujats 13+15=28 ja KeuPa sarjan pörssikolmonen Markus Rämä 24+18=42.