Uutiset

1.12.2013 RoKi – Hermes ennakko

Hermes matkustaa viikon ainoassa ottelussa Rovaniemelle Sunnuntaina Rokin vieraaksi. Kohtaaminen on joukkueiden kolmas tällä kaudella.

Edelliset kaksi kamppailua ovat päättyneet Rovaniemeläisten voittoon, tosin ensimmäisessä kohtaamisessa juuri Lappi – Areenalla voittajaa jouduttiin hakemaan jatkoajan kautta, jossa Roki oli maalin verran parempi. Hermes pelasi edellisen ottelunsa viime Sunnuntaina, jolloin joukkueen hieno voittoputki katkesi Oilersin noustua 0-3 tappioasemasta voittoon.

Roki pelaa lauantaina ennen Hermes – peliä vielä Raahessa vierasottelun ja matkustaa kotiin vielä lauantai – iltana, joten myös Rovaniemeläisten leirissä matkustetaan ennen Sunnuntain kamppailua.

Hermes on sarjassa sijalla 7, ennen RoKi peliä ja vastaavasti kotijoukkue sijalla 2. Sunnuntaina pelataan myös kolme muuta kamppailua Suomi-sarjassa. Hermeksen seuraava peli on 7.12, jolloin Kokkolan jääkiekkopyhättöön saapuu pikästä aikaa Forssan Palloseura.