Uutiset

Toni Jeskanen Hermekseen

Vantaalla syntynyt EVU:n kasvatti keskushyökkääjä Toni Jeskanen vaihtaa Mestiksen valot Suomi-sarjaan.

Toni Jeskanen on 26 vuotias keskushyökkääjä joka pelasi edellisellä kaudella HCK:ssa Mestistä 34 ottelua, joissa leftin puolen keskushyökkääjä tehoili pisteet 6+8=14 ollen joukkueensa kuudenneksi paras pistemies. HCK:n sarjakausihan jatkui karsinnoissa joissa Jeskanen nakutti piste per peli tehot yhdessätoista ottelussa. Hermeksen laaja ja laadukas keskushyökkääjä osasto saa yhden syömähampaan sekä johtajuutta lisää kaukaloon ja sen ulkopuolelle, se miellyttää päävalmentaja Janne Pelkosta

-Tunnen Tonin pitkältä ajalta ja erittäin fiksuna pelaajana hän tulee kantamaan isoa vastuuta joukkueesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Perheellisenä Toni tuo myös koppiin seesteistä johtajuutta meidän poikamiesten keskelle

Päävalmentajalle tuttu pelaaja on aikaisemmissa joukkueissaan ollut selkeästi hyökkäysorientoitunut pelaaja tilastojen valossa, mutta Pelkonen kertoo uusimman hankintansa olevan myös paljon muuta

-Toni on hyvän luistelunsa ansiosta moderni kahdensuunnan keskushyökkääjä joka pystyy ottamaan keskikaistan haltuun ja ratkaisemaan pelejä

Suomi-sarjassa kaudella 2011-2012 HCK:n mestikseen nousseen joukkueen toiseksi paras pistemies tulee Kokkolaan ensi viikolla

-Toni olisi halunnut välittömasti mukaan auttamaan joukkuetta, mutta perhesyiden johdosta ei päässyt näin nopealla aikataululla vielä viikonlopuksi mukaan. On mukana heti ensi viikon alusta, Pelkonen kertoo

Pääkaupunkiseudulta Keskipohjanmaalle muuttava Jeskanen kirjoitti Hermeksen kanssa vuoden mittisen pelaajasopimuksen

-Sopimus kattaa tämän kauden. Perheellisenä miehenä asioiden järjestäminen oli hiukan normaalia mutkikkaampaa, mutta haluan kiittää kaikkia mukana olleita yhteistyökumppaneitamme siitä, että Tonin perheelle pystyttiin järjestämään turvaverkko ja työpaikka näin nopealla aikataululla, Pelkonen kiittää