Uutiset

26.9.2013 Leskinen lainalle Hermekseen

Kokkolan Hermes lainaa Mestiksen Savonllinan Pallokerhon maalivahti Antti Leskisen viikoksi. Leskinen on SaPKon kasvatti joka pelasi viime kaudellakin Suomisarjassa vuokralla, silloin KeuPan maalilla 9 ottelun ajan. Leskinen on 1991 syntynyt maalivahti joka tulee Kokkolaan hakemaan peliaikaa ja paikkaamaan Eemeli Sivosen loukkaantumista. Maalivahti on kokoonpanossa heti lauantain Ketterä vieraspelissä.

– Päädyimme Antin lainaamiseen SaPKosta Eemelin alkuperäisestä aikataulusta pitkittyneen toipumisprosessin ajaksi. Sarjan alussa puolustuspelimme ei ole ollut sillä tasolla millä sen haluaisimme olevan. Nauris työteliäänä maalivahtina on myös kärsinyt päätöksestäni pitää liian pitkään kolmea maalivahtia mukana harjoituksissamme, eikä ole saanut tarvittavan hyvää valmistautumis jaksoa sarjan alkuun. Otan tämän täysin omaan piikkiini. Haluamme Antin tulon myötä antaa Naurikselle lyhyt hengähdystauko kasata ajatus ja peli harjoittelun kautta sille tasolle jolla tiedämme hänen pystyvän pelaamaan, Hermeksen päävalmentaja Janne Pelkonen kommentoi Leskisen lainaamista

Lisäksi seuran kasvatit Johannes Saajoranta sekä Aleksi Karvonen lainattiin 2 divisioonan IK Kronaniin. Saajorannan laina kestää kuukauden ja Karvosen toistaiseksi.