TUTO OLI KUPITTAAN ISÄNTÄ

11.10.2017

TUTO – HERMES 7-0 (0-0, 4-0, 3-0)

Maalittoman ja tasaisen ensimmäisen erän jälkeen ratkesi ottelu käytännössä toisessa erässä. TUTOn kaksi ensimmäistä maalia syntyi lähes ilmaiseksi Hermes-pelaajien virheistä, muut kaksi syntyivät ylivoimalla. Hermeksellä oli paikka 1-1 tasoitukseen kahden miehen ylivoimalla mutta ylärautaa lähemmäksi maalintekoa ei päästy. Pelin lopullinen niitti oli TUTOn tekemä 5-0 maali viimeisen erän alussa. Loppupeli meni Hermekseltä jäähyillessä TUTOn kaunistellessa lukemia vielä kahdesti.

Pelin teemana Hermeksellä oli huolellinen tekeminen mikä ei toteutunut. Uusi mahdollisuus tulee pian, sillä ylihuomenna kotihallissa on vastassa viime kauden mestari SaPKo. Silloin kaikki todelliset Hermeksen kannattajat tulevat paikalle. Nyt, jos koskaan, tarvitsee joukkue tukea ja kannustusta!