SAPKO VEI JATKOERÄN JA MENI FINAALIIN

20.9.2019

Hermes kuittasi Savonlinnassa Cupin välierien toisessa pelissä kotona kärsityn tappion.

Toinen Hermeksen hienokseltaan hallitsema ottelu päättyi numeroin 4-1 vieraille. Voitto tiesi jatkoerää ja mahdollista voittolaukauskisaa.

Jatkoerä oli torjuntojen valossa tasaista pelaamista Hermeksen tosin saadessa kaksi jäähyä kotijoukkueen selvitessä ilman. Ratkaisu tapahtui siirretyn rangaistuksen aikana erän toiseksi viimeisellä minuutilla.

Suomen Cup on nyt Hermeksen osalta pelattu. Sen kaksi viimeistä kierrosta valmistivat joukkuetta hyvin viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan. Se alkaa Hermeksen osalta kolmella vierasottelulla ensimmäisen kotipelin ollessa lauantaina 5.10. sarjanousija Kajaanin Hokkia vastaan.