Uutiset

NUORILLE PISTE VIIKONLOPUN AINOASTA OTTELUSTA

4.11.2018

Imatran Ketterä oli etevämpi voittolaukauskisassa.

Peli oli kahden erän jälkeen 2-0 vierasjoukkueelle mutta kolmannen alussa illan tehopelaaja Aleksi Pöytäsaari viimeisteli kaksi maalia tasoittaen pelin. Ensimmäinen oli soolomaali oman pään kuljetuksesta lähtien, toisessa avustivat ylivoimalla Patrik Jääskeläinen ja Kalle Männistö. Hermes meni vielä erän loppupuolella tasavajaalla 3-2 johtoon Marko Potilan maalilla, siinä syötöt Pöytäsaarelle ja Männistölle. Ketterä tasoitti kuitenkin pelin ylivoimalla ja ilman maalivahtia pelaten ennen varsinaisen peliajan loppua. Jatkoaika oli vierasjoukkueen painostusta mutta se päättyi maalittomana. Voittolaukauskisassa ei onnistunut kuin Ketterän pelaajat joten voitto vieraille. Hermeksen maalissa Marcel Mattssonille tuli 40 torjuntaa.

Ottelutilastot

Nuorten Mestis jatkuu Hermeksen osalta ensi viikonloppuna vierasotteluilla Kajaanin Hokkia ja Nokian Pyryä vastaan.