NUORILLE KOTIVOITTO

25.11.2018

Hermeksen nuoret kuittasivat edellisen viikonlopun tappion TPS Akatemialle 5-2 voitolla.

Usealla B-juniorilla täydennetty kotijoukkue ratkaisi pelin käytännössä jo 5 ensimmäisen peliminuutin aikana. Numerot 3-0 syntyivät Niko Lassilan, Patrik Jääskeläisen sekä Tobias Ahlskogin toimesta. Noiden maalien jälkeen ilman torjuntoja jäänyt vierasvahti meni vaihtoon. Toinen erä meni Hermekselle 2-0, maalintekijöinä Kalle Männistö sekä Willy Rudert joka pelasi ensimmäisen pelinsä A-nuorissa. Viimeisessä erässä pääsi vierasjoukkue kaunistelemaan numeroita parin maalin verran. Marcel Mattsson Hermes-maalissa torjui ottelussa 44 kertaa, TPS:n toinen vahti 29.

Nuorten pelit jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella kotipelillä. Lauantaina klo 16:40 vastassa on KOOVEE ja sunnuntaina klo 15:40 alkaen RoKi.