KEUPA TASOITTI SARJAN

25.3.2019

KeuPa Ht – Hermes 6 – 3 (2-2,1-0,3-1)

Kesken kotijoukkueen vahvan alkurynnistyksen pääsi Saku Kivinen viemään Hermeksen johtoon Joonas Niemelän hienosta syötöstä, maalissa avusti myös Oskari Uomala. KeuPan tasoitus tuli runsaan minuutin päästä videotarkistuksen jälkeen Hermes-maalin siirryttyä tilanteessa. Peliä vahvasti hallinnut kotijoukkue meni erässä vielä johtoon ylivoimalla mutta sen kuittasi Reko Tornberg taitavalla laukauksella, syötöt Kalle Loposelle ja Jesse Koskenkorvalle. Torjunnat ensimmäisessä erässä KeuPan Samuli Tervo 3, Hermes Samuel Jukuri 11.

Toiseen erään sai kotijoukkue onnekkaan alun kun siniviivalta lähetetty roiskaisu yllätti hieman maskissa olleen Jukurin. Erä oli pitkälti Hermeksen hallintaa mutta useista maalipaikoista (mm. yksi läpiajo) huolimatta muita tilastomerkintöjä ei siinä tullut.

Kolmas erä alkoi Hermekseltä hyvin kun Jussi Nättinen ja Samu Markkula vapauttivat Kristian Kankaan maalintekoon. Erässä mentiin Hermeksen ollessa hieman niskan päällä mutta seuraavan maalin teki kuitenkin KeuPa Teemu Hutun laittaessa päädystä ponnahtaneen kiekon Jukurin selän taakse. Kahden maalin johtoon kotijoukkue nousi ylivoimalla ja viimeisen Anttoni Honka teki tyhjiin Hermeksen pelatessa ilman maalivahtia.

Sarja on nyt voitoissa tasan 2-2 ja muuttui valmennuksen sanoin paras kolmesta sarjaksi. Se alkaa ylihuomenna Kokkolassa.