KETTERÄ VEI PISTEET

6.10.2018

Ensimmäinen erä oli Hermeksen hallintaa mutta ainoan maalin siinä teki Ketterä. Torjunnat Ketterä 15, Hermes Samuel Jukuri 4.

Toisessa erässä peli tasoittui osittain Hermeksen kahden jäähynkin takia ja se päättyi maalittomana.

Viimeisessä erässä oli Hermes hyvin pelissä mukana mutta Ketterä rokotti erän ensimmäisestä maalipaikastaan tilanteeksi 2-0. Lopun kavennusyritys Ketterän 5 minuutin jäähyn aikana kariutui käytännössä omaan jäähyyn.

Tappiosta huolimatta on Hermeksen kausi lähtenyt erinomaisesti käyntiin ja joukkue on tällä hetkellä sarjassa toisella tilalla. Ensi viikolla on ohjelmassa kaksi kotiottelua, keskiviikkona KOOVEE ja lauantaina K-Vantaa. Tervetuloa silloin Kokkolan jäähalliin,