HERMES KOHTAA TÄNÄÄN KEUPAN KAARLELANKADULLA – JOUKKUEESEEN HAETAAN HYÖKKÄÄJÄÄ

9.10.2019

Hermes – KeuPa HT 9.10. kello 18:30 Kokkolan jäähallissa

Keskiviikkona nähdään Kokkolassa jälleen Suomen viihdyttävintä lätkää kun kotijoukkue Hermes haastaa tappioitta sarjan aloittaneen KeuPa HT:n Keuruulta.

Joukkueet kohtasivat viime vuonna puolivälieräsarjassa, jossa KeuPa oli parempi oteluvoitoin 4-2. Kertaalleen on kohdattu myös tällä kaudella sarjassa ja siinä KeuPa ansaitsi kolme pistettä lukemin 4-3. KeuPa karkasi kotiottelussaan jo 4-1 johtoon toisessa erässä ja Hermes löi paineen vielä kolmannessa erässä, mutta 0-2 päättyneen erän myötä ei pisteitä matkannut Keski-Pohjanmaalle.

PELAAJAUUTISIA

Hermeksen joukkueesta on sivussa illan ottelusta varmuudella loukkaantuneet Zdnek Sedlak (4-6 viikkoa), Alex Levänen (4-6 viikkoa), Eetu Pylkkänen (2 viikkoa) sekä Reko Tornberg (Päivä kerrallaan).

Hermes hakee täydennystä joukkueeseen ja asioista tiedotetaan heti kun mahdollista.

Hermes – KeuPa HT Kokkolan jäähallissa keskiviikkona 9.10. kello 18:30