HERMES JÄI MAALEITTA HEINOLASSA

17.2.2019

Tällä kaudella Hermekselle vaikeaksi osoittautunut Peliitat piti pisteet kotonaan.

Valmentajavaihdoksen jälkeen peliään rutkasti parantanut Peliitat oli ensimmäisessä erässä painostavampi ja johtikin ylivoimamaalilla sen jälkeen 1-0. Torjunnat kotijoukkueen Jasper Patrikainen 3, Hermes Justus Annunen 14.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta erinomaisesti sen mennessä ensimmäisessä vaihdossa jo kahden maalin johtoon. Hermes sai hiljalleen peliä paremmin haltuun mutta maaliin asti ei kiekkoa saatu.

Viimeinen jakso oli suurelta osin Hermeksen hallintaa mutta Sebastian Mobergin tolppalaukaus jäi sen ainoaksi tulokseksi. Peliitat sen sijaa hyödynsi jälleen ylivoimansa erän puolessa välissä tehden loppulukemiksi 3-0.

Tappiosta huolimatta oli Hermeksen peliviikko positiivinen. Kuten Janne Tuunanen pelin jälkeen sanoi – kolme peliä Mestiksen kuntopuntarin kärkijoukkueita vastaan toi kaksi voittoa.

Ensi viikolla on Hermeksellä edessä keskiviikkonana ottelu Rovaniemellä ja lauantaina Kokkolaan saapuu jälleen Imatran Ketterä jota vastaan on odotettavissa jälleen yleisöönmenevä peli.