Kausikorttihaasteen varausehdot

Osapuolet ovat Edustus Hermes Ry (myöhemmin Hermes) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Hermes täyttää tulevalla pelikaudella 65 vuotta ja juhlistaa sitä järjestämällä kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Hermeksen Mestiksen runkosarjan 2018-19 kotiotteluihin. Kausikortin hinta on 79 € ja se oikeuttaa pääsyn numeroimattomalle istumapaikalle (katsomot B1 ja B6) sekä seisomapaikalle.

Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1953 kpl sitovaa kausikorttivarausta. Asiakkaan ilmoittautuessa Hermeksen Kausikortti 1953 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen

Kampanjan toteutumisen edellytys on 1953 kpl kausikorttivarausta. Edustus Hermes Ry pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan ilmoittautuminen

Asiakas voi ilmoittautua kampanjaan Hermeksen verkkosivuilla www.kokkolanhermes.fi tai sähköpostitse lipunmyynti@kokkolanhermes.fi. Myös muutamilla liikepaikoilla on mahdollisuus tapauskohtaisesti osallistua täyttämällä ilmoittautumiskaavake. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa Hermeksen asiakasrekisteriin. 

Paperikaavakkeella voit ilmoittautua seuraavissa paikoissa:
Cafe Kahvipuu, Isokatu 11, Kokkola
Prisma Kokkola, urheiluosasto

3. Kampanja-aika

Kampanja käynnistyy 9.4.2018 ja päättyy 14.5.2018. Hermes pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa. Kampanjan kestoa on jatkettu 31.5. asti.

4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen

Hermes ilmoittaa kampanjan toteutumisesta nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen

Kampanjan toteutuessa asiakas sitoutuu ostamaan kausikortin hintaan 79 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytty maksutapa

• Kampanjan toteutuessa Hermes lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä ovat ohjeet kausikortin maksamiseen.
• Kausikortti maksetaan verkkopankkimaksuna tai pankkisiirtona.

7. Kausikorttien toimitus

Kausikorttien noutopiste ja/tai toimitustapa ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä Hermeksen verkkosivuilla.

8. Kausikortin voimassaoloaika

Kausikortti on voimassa seuraavissa Hermeksen pelaamissa kotiotteluissa: Mestiksen runkosarja ja Mestiksen harjoitusottelut.